15e Opening Cabrioseizoen, 19 maart 2017

Opening Cabrioseizoen georganiseerd door de Barchettta Club Nederland.

De 15e Opening van het Cabrioseizoen wordt gehouden op zondag 19 maart 2017. Met deze rit wordt een start met het cabrioseizoen gemaakt en kunnen wij eindelijk weer genieten van het open rijden, iets waar de echte cabriorijder altijd weer reikhalzend naar uitkijkt.

Ook dit jaar is er weer een mooie route uitgezet die gaat door een deel van Nederland waar wij al jaren niet zijn geweest. Vanuit onze open auto kunnen wij weer volop genieten van het moois dat ons eigen land te bieden heeft. Deze tocht is een tourrit en geen competitie dus u bepaalt zelf uw snelheid. U vindt de juiste route aan de hand van de routebeschrijving die u aan de start krijgt uitgereikt en onderweg zult u een aantal vragen moeten beantwoorden om mee te dingen naar mooie prijzen.

De barchetta Club Nederland biedt voor deze rit een tweetal mogelijkheden:

Dagrijders:
U rijdt alleen de rit op zondag. U krijgt naast de routebeschrijving een goodiebag en een rallyschild als aandenken. Daarnaast dingt u mee naar de mooie prijzen die na de rit worden uitgereikt.
Verder kunt u op het lunchadres tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van een overheerlijke lunch. (op eigen kosten)

Het inschrijfgeld voor de dagrit bedraagt € 22,50 per auto (2 personen)

Weekendarrangement:
U arriveert op zaterdagmiddag bij Hotel Apollo in Lelystad waar u van zaterdag op zondag ook overnacht. Aan het eind van de middag gaan wij de auto’s parkeren in een bewaakte parkeergarage (gratis) en op zaterdagavond geniet u van een heerlijk buffet/diner en maakt u alvast kennis met andere deelnemers.
Zondagmorgen komt u rustig op gang en maakt u gebruik van het riante ontbijt. Na het ontbijt meldt u zich bij de inschrijftafel en vanaf 10.00 uur kunt u starten voor de dagrit zoals beschreven bij de dagrijders.

De kosten voor het weekendarrangement bedragen € 67,- per persoon bij 2 personen per kamer.

Uitgebreide informatie over deze rit alsmede de mogelijkheid tot inschrijven vindt u op de website van de Barchetta Club Nederland: www.barchetta.nl

2 gedachten over “15e Opening Cabrioseizoen, 19 maart 2017

  1. Het is echt jammer dat het openingsseizoen niet door BMWRoadsterclub zelf georganiseerd wordt. In de afgelopen jaren was de openingsrit helemaal volgeboekt, terwijl ik nu maar enkele BMWRoadsterclubfanaten op de deelnemerslijst zie staan.

    • De Barchetta Club Nederland opent het cabrioseizoen op 19 maart a.s. terwijl de BMW Roadsterclub het roadsterseizoen opent op 23 april a.s. Daarin zit het verschil. Voor beide evenementen hopen wij op mooi weer, de hagel en natte sneeuw van vorig jaar nog in gedachten.

Geef een antwoord