Uitstel Frankrijkreis naar 2021

Beste deelnemers aan de tourritten Joi de Vivre en Grand Cru,

Evenals de Duitslandreis ontkomt ook de Frankrijkreis in september a.s. niet aan een ingrijpende wijziging als gevolg van de maatregelen rond het Covid-19 virus.

Na uitgebreid onderzoek en op basis van onderstaande argumenten heeft het bestuur besloten de reis te verplaatsen van 4-10 september 2020 naar 3-9 september 2021.

  • Door de grote groep deelnemers kunnen de hotels de voorgeschreven Coronaregels niet garanderen.
  • Het is onmogelijk een e.v.t. besmettingsgraad in september a.s. in dat deel van Frankrijk te voorspellen. Door de nu genomen versoepeling van de regels bestaat de kans op een tweede besmettingsgolf, waardoor er extra beperkingen kunnen worden doorgevoerd. In dat geval zal de reis alsnog niet door kunnen gaan en is omzetten naar volgend jaar niet meer mogelijk. Het bestuur stelt de gezondheid van de leden boven alles.
  • Bezienswaardigheden zijn beperkt toegankelijk en soms alleen na afspraak te bezoeken.

Het reisbureau heeft zijn uiterste best gedaan de omzetting zo gunstig mogelijk te regelen en heeft met de hotels afgesproken de prijs van dit jaar ook volgend jaar te handhaven en niet te verhogen. Wel berekent het reisbureau de deelnemers €25 per boeking aan administratiekosten, waarvan binnenkort een nota zal worden verstuurd die per omgaande moet worden voldaan.

De door de deelnemers gedane aanbetaling blijft geparkeerd tot volgend jaar, terwijl de restbetaling volgend jaar 6-8 weken voor aanvang reis moet worden voldaan. Het bestuur gaat er vanuit dat alle deelnemers volgend jaar meegaan.

Indien de reis in 2021 niet haalbaar is, adviseer ik je de reis z.s.m. te annuleren bij European Oldtimertours in Zwijndrecht. Annulering vindt plaats volgens de richtlijnen van de ANVR. Vraag naar Maryse de Visser, tel 078-6198525, maryse@trolltravel.com

Namens het bestuur wens ik iedereen ondanks de Coronaproblemen een fijne zomer toe en hopelijk snel tot ziens.

Met vriendelijke roadstergroet,
Jaap van den Berg
ec-buitenland@bmwroadsterclub.nl

Geef een antwoord