Aankondiging BMW i8 Roadster

 

Na de aankondiging van de nieuwe BMWZ4 Roadster heeft BMW nu ook de BMW i8 Roadster aangekondigd.
De eerste roadster met elektrische aandrijving. Zal wel even wennen zijn voor de verstokte roadsterrijder, want je moet natuur wel het vertrouwde gebrom van je 4 of 6 cilinders missen.

 

Volgens BMW zal dat het rijplezier niet nadelig beïnvloeden, in hun introductie zeggen ze het volgende:
“De toekomst krijgt vorm – in de gestalte van de allereerste BMW i8 Roadster. Inspirerend, fascinerend en klaar om een nieuwe interpretatie te geven van het begrip vrijheid. Voor onvoorwaardelijk rijplezier, zover de weg voert. Al bij de eerste blik op het iconische design stijgt het adrenalinepeil. De toerenteller schiet al even snel omhoog: de innovatieve Plug-in Hybride aandrijving genereert 374 pk en 570 Nm. En brengt de BMW i8 Roadster in 4,6 seconden van 0 naar 100 km/h. De snelste route om een nieuwe vorm van vrijheid te ervaren.”

 

Als je interesse gewekt is, bekijk dan de hele introductie op de BMW website

5 gedachten over “Aankondiging BMW i8 Roadster

 1. Prachtige roadster, dat zeker! Zijn die straks ook welkom bij onze club?

  • Personen in bezit van een BMW i8 Roadster zijn welkom bij de club. Voor bestaande leden geen bezwaar dus er één te bestellen.

 2. Wel even testen of je erin komt voordat je het koopkontakt tekent. Met het dak open is de instap na enige worsteling nog net mogelijk. Met het dak dicht heb ik niet eens meer geprobeerd 🙂

 3. “want je moet natuur wel het vertrouwde gebrom van je 4 of 6 cilinders missen.”

  Hoeft niet: in de sportstand produceert de auto via de speakers een behoorlijke V8 grom. Leuk geluid ….maar het blijft wel nep 😉

  • Ieder zijn meug, echter de 6 pit BMW brom is niet na te bootsen ?.
   Maar het nieuwe speeltje i8 Roadster is wel van een ongekende superieure schoonheid die menig petrolhead doet kwijlen.

Reacties zijn gesloten.