Impressie toerrit

Hieronder treft u een impressie van een toerrit zoals die door onze club georganiseerd worden. Ritten worden op basis van vrijwilligheid georganiseerd en uitgezet door leden.

Elke rit is weer anders, u passeert polderlandschappen, natuurlandschappen, rustieke dorpjes en soms rijden we ook door een stad.


 
Geplande ritten vinden altijd doorgang, ongeacht het weer. Natuurlijk is rijden in de zon met open kap het leukst, maar ook af en toe de kap moeten sluiten als het onverhoopt gaat regenen hoort bij de charme van het cabrio rijden.

Bent u enthousiast geworden door deze beelden en wilt u een keer meerijden? Dat kan, u hoeft hiervoor niet direct lid te worden. Wij bieden ook de mogelijkheid om als gastrijder aan een rit deel te nemen. De kosten hiervoor bedragen €30,00 per rit.
U kunt uitsluitend inschrijven voor ritten waarvoor de inschrijving is opengesteld onder “aankomende evenementen” op de Homepage. Inschrijven is mogelijk tot een week voor aanvang van de betreffende rit. Vul hiertoe onderstaand inschrijfformulier in.

NB: Indien bij een aankomend evenement een maximum is gesteld aan het aantal deelnemende equipes, worden gastrijders ingedeeld op de na sluiting van de inschrijftermijn nog beschikbare plaatsen voor inschrijving.

  • DD slash MM slash JJJJ
    U kunt alleen inschrijving voor ritten waarvan de inschrijving geopend is op de website. Zie hiervoor de aangemelde evenementen op de homepage.
  • Geef de naam op van de rit die u wilt meerijden.