Impressie toerrit

Hieronder treft u een impressie van een toerrit zoals die door onze club georganiseerd worden. Ritten worden op basis van vrijwilligheid georganiseerd en uitgezet door leden.

Elke rit is weer anders, u passeert polderlandschappen, natuurlandschappen, rustieke dorpjes en soms rijden we ook door een stad.


 
Geplande ritten vinden altijd doorgang, ongeacht het weer. Natuurlijk is rijden in de zon met open kap het leukst, maar ook af en toe de kap moeten sluiten als het onverhoopt gaat regenen hoort bij de charme van het cabrio rijden.

Bent u enthousiast geworden door deze beelden en wilt u een keer meerijden? Dat kan, u hoeft hiervoor niet direct lid te worden. Wij bieden ook de mogelijkheid om als gastrijder aan een rit deel te nemen. De kosten hiervoor bedragen €30,00 per rit.
U kunt uitsluitend inschrijven voor ritten waarvoor de inschrijving is opengesteld onder “aankomende evenementen” op de Homepage. Inschrijven is mogelijk tot een week voor aanvang van de betreffende rit. Vul hiertoe onderstaand inschrijfformulier in.

Op dit moment zijn er geen aankomende ritten waarvoor u kunt inschrijven. Let op de vermeldingen onder Aankomende evenementen op de Homepage voor nieuwe ritten.