Genieten van ritten: Een impressie

Hieronder treft u een impressie van een toerrit zoals die door onze clubleden op basis van vrijwilligheid georganiseerd worden in Nederland van april t/m oktober. Daarnaast zijn er nog 2 Buitenland reizen in juni en september die met een reisbureau worden georganiseerd.

Elke Binnenland rit is weer anders, u passeert polderlandschappen, natuurlandschappen, rustieke dorpjes en soms rijden we ook door een stad.

Op 7 zondagen per jaar om 09:30 rijden we met onze roadsters naar een BMW Dealer of horeca gelegenheid en praten we bij met een koffie en koek.

En om ca. 10:30 gaan we de toertocht rijden aan de hand van de route beschrijving en navigatiefiles die we in de voorafgaande week per mail van de organisatoren hebben gekregen.

 
Geplande ritten vinden altijd doorgang, ongeacht het weer. Natuurlijk is rijden in de zon met open kap het leukst, maar ook af en toe de kap moeten sluiten als het onverhoopt gaat regenen hoort bij de charme van het cabrio rijden.

De rit wordt op passende wijze afgesloten bij een horeca gelegenheid met borrel, bitterballen en een toespraak(je).

Bent u enthousiast geworden door deze beelden en wilt u een keer meerijden? Dat kan, u hoeft hiervoor niet direct lid te worden. Wij bieden ook de mogelijkheid om voor een kostendekkend bedrag als gastrijder aan een rit deel te nemen.
U kunt uitsluitend inschrijven voor ritten waarvoor de inschrijving is gestart. U kunt de inschrijf-start datum vinden bij “aankomende evenementen” rechts op de Homepage. Inschrijven is mogelijk tot een week voor aanvang van de betreffende rit. Als er een inschrijving is geopend vindt U hieronder een inschrijfformulier.

NB: Indien bij een aankomend evenement een maximum is gesteld aan het aantal deelnemende equipes, worden gastrijders ingedeeld op de na sluiting van de inschrijftermijn nog beschikbare plaatsen voor inschrijving.

Op dit moment zijn er geen aankomende ritten waarvoor u kunt inschrijven. Let op de inschrijf-start datum vermeldingen voor aankomende ritten rechts op de Homepage