Cabrioralley “Daklozendag” 18 juni 2017

Cabrio of classic rijders gezocht voor daklozendag
Originele cabrioralley dwars door de Gooi en Vechtstreek

Op zondag 18 juni a.s. gaat in Hilversum/Wijdemeren de 7e editie van Daklozendag van start. Daklozendag is een rally voor dakloze auto’s en staat voor genieten van open rijden, een hapje en drankje en iets doen voor Stichting Leergeld Hilversum Wijdemeren.

Wat is Daklozendag?
Daklozendag is een rally/toertocht voor cabrio’s en klassiekers (zonder dak). De tocht start in Hilversum en de auto’s rijden vervolgens individueel een prachtige route door de Gooi en Vechtstreek, met uitdagende opdrachten en vragen voor onderweg. De deelnemers krijgen een geheel verzorgde dag met leuk gevulde goody bag, die wordt afgesloten met een barbecue bij Buiten in de Kuil in Lage Vuursche.
Aanmelden kan via www.daklozendag.nl

Stichting Leergeld Hilversum Wijdemeren
Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Ze staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Zij biedt deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.
We helpen kinderen en ouders in de gemeenten Hilversum en Wijdemeren (Nederhorst den Berg, Ankeveen, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht en Breukeleveen). Meer informatie hierover vindt u op: http://www.leergeldhw.nl

Programma
12:00 uur optionele lunch
13:00 uur ontvangst deelnemers met koffie en gebak
13:30 uur start
15:00 uur theebreak
17:30 uur finsh en aanvang barbecue
19:30 uur prijsuitreiking
20:30 uur einde dag

Kosten
Kosten voor een geheel verzorgde dag € 90,- per persoon.
Wanneer u deelneemt aan de lunch wordt het inschrijfgeld € 105,- euro per persoon.
Van dit bedrag gaat € 25 euro per persoon naar Stichting Leergeld Hilversum Wijdemeren.

Geef een antwoord