Bayerische Träume, 9-18 juni 2022


Evenementgegevens


De inschrijving voor deze buitenlandreis is reeds gesloten.
De deelnemende leden vindt u op de deelnemerslijst
 

BMW Roadsterclub organiseert een
10-daagse tourrit door Beieren / Zuid Duitsland
BAYERISCHE TRÄUME

 

 

 

Hoe ziet het arrangement eruit?
De Beierse Alpen is de meest toeristische regio van Duitsland en één van de mooiste met sprookjesachtige panorama’s. U vindt er tientallen plaatsjes om heerlijk weg te dromen. Ludwig II von Bayern (Lodewijk II van Beieren) is zelfs zijn leven lang blijven dromen en heeft hier drie onvergetelijke kastelen laten bouwen: Neuschwanstein, Linderhof en Herrenchiemsee.

Het programma van de tourrit Bayerische Träume vangt aan in Starnberg, dat ten zuiden van München is gelegen. In München brengt u naar keuze een bezoek aan BMW en maakt u een Premium Tour door de fabriek, museum en BMW Welt inclusief koffie en lunch of u bezoekt de prachtige binnenstad van München. Deze tourrit Bayerische Träume brengt u naar de hoogste bergtoppen en mooiste kastelen van Duitsland. Dit deel van Beieren dat officieel Oberbayern heet, laat u genieten van prachtige panorama’s over diepe valleien en idyllische meren. U kunt o.a. naar de top van de Zugspitze, naar sprookjeskasteel Neuschwanstein of kasteel Linderhof. De prachtige Wieskirche wisselt u af met de abdij van Ettal en het mooie stadje Oberammergau met het Festspielhaus. De rijkdom van de voormalige vorsten van Beieren zorgen voor heel wat mooie bouwwerken en oogverblindende kunstverzamelingen. Voor het laatste hotel rijdt u naar Ruhpolding in de omgeving van de Chiemsee voor o.a. bezoeken aan het Kehlsteinhaus (Hitlers Adelaarsnest) en de Jennerbahn in Schönau am Königssee.

Voor het volledige programma van dag tot dag zie de uitgebreide brochure van deze reis.

De inschrijving op de site van de BMW Roadsterclub start op zondag 17 november 2019 om 9.00 uur en sluit zondag 1 december 2019 of zodra het maximaal aantal van 25 equipes is bereikt.

Voor verdere info: Rik Lammertse ec-buitenland@bmwroadsterclub.nl