De Driestedendriehoek route, 24 april 2022


Evenementgegevens


Wij nodigen u uit voor de eerste rit van het nieuwe roadsterseizoen 2022!

De route vertrekt vanuit Apeldoorn, gelegen aan de rand van het hoge middendeel van de Veluwe. We starten vanuit BMW dealer Dusseldorp, Kayersdijk 150 in Apeldoorn.
U bent daar vanaf 9:30u welkom en we starten op het gebruikelijke tijdstip van 10:30u.​

Vanuit Apeldoorn gaan we het samenwerkingsverband ‘De Stedendriehoek’ rijden.
Als eerste rijden wij richting Beekbergen en Brummen om vervolgens koers te zetten naar Zutphen. Daar heeft u uitgebreid de tijd om het oude centrum te verkennen. Daarna rijden we verder naar Deventer om vervolgens weer in Apeldoorn uit te komen.

Vanaf 16:00u ben u welkom bij Van der Valk Hotel Apeldoorn. Waar u voor de afsluitende borrel met de fel begeerde bitterbal klaarstaat.

Diner
Na de borrel kunt u gebruik maken van een 3-gangen diner in het restaurant. Kosten hiervoor zijn €39,50 p/p excl. dranken. Bij het inschrijven kunt u aangeven of u hier gebruik van wilt maken. Uw menukeuze hoeft u pas in het restaurant te maken.

Overnachten
Speciaal voor de leden van de BMW Roadsterclub heeft Van der Valk Hotel Apeldoorn een mooie aanbieding voor een overnachting op zaterdag en/of zondag.

Overnachting van 23 april t/m 24 april 2022

  • 1 persoon à € 143,00 inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting
  • 2 personen à € 159,50 inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting

Overnachting van 24 april t/m 25 april 2022

  • 1 persoon à € 138,50 inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting
  • 2 personen à € 155,00 inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting

Voor zaterdagavond zijn 30 hotel kamers vrijgehouden voor de leden van de BMW Roadsterclub. Voor zondagnacht geldt dat de hotelkamers gereserveerd kunnen worden o.b.v. beschikbaarheid. Dus wacht niet te lang. Betaling geschiet in het hotel of indien u een ‘Valk-account’ heeft is het ook mogelijk om vooruit te betalen.

Hotelkamers kunnen tot 12.00u op de dag van aankomst kosteloos worden geannuleerd. Na het maken van een reservering ontvangt u hierover een bevestiging van het hotel.

Reserveren kan alleen via deze link: Reserveren Hotel Apeldoorn

Hotel Apeldoorn
Landgoedlaan 26
73325AW Apeldoorn
☎ 055-8000800
@ valkhotelapeldoorn.nl

 

De maximale capaciteit voor deze rit is 120 equipes/auto’s.

Tips voor zaterdag

Ontdek het beste van Apeldoorn! Voor lokale tips, een overzicht van alle uitjes en activiteiten, de mooiste plekken om te wandelen, de leukste markten, de hotspots van Apeldoorn en nog veel meer. Kijk op uitinapeldoorn.nl

We hopen u op 24 april te kunnen begroeten,

Paul en Anja Raymakers
Gerben van Heijkop en Reinout Karman