Genieten van een stukje Noord-Brabant, 18 oktober 2020


Evenementgegevens


Helaas hebben we moeten besluiten om de Brabant route aan te passen tot dat het weer mogelijk is om in groter groepsverband samen te komen.

Wel zijn we er in geslaagd om een alternatieve route op 18 oktober aan te bieden die u individueel vanaf 6 vertrekpunten kunt rijden. Om de drukte te reguleren wordt deze route alleen aangeboden aan de leden die zich hebben ingeschreven.

De route brengt u rondom natuurgebied De Maashorst. Het is een route van ongeveer 130 km en gaat langs plaatsen als Uden, Zeeland, Schaijk, Maasbommel, Alphen, Heesch en Heeswijk-Dinther.

Het is een route met een grote variatie van te bezoeken hotspots en horeca gelegenheden. Voor de deelnemers die een overnachting hebben geboekt is het ook mogelijk om de route te verdelen over 2 dagen. Zodat u onderweg wat meer tijd heeft om uit te stappen en te genieten van het Brabantse land.

Het is de bedoeling dat de route zelfstandig wordt gereden en dat een ieder zich houdt aan de geldende Corona maatregelen. Vanuit de BMW Roadsterclub wordt er geen gezamenlijk start en eind moment georganiseerd.

Nadere informatie wordt in de week voor 18 oktober aan de deelnemers verstuurd.

Namens de organisatie:
Paul en Anja Raymakers
Gerben van Heijkop en Reinout Karman