Hart van Nederland rit


Evenementgegevens


Langs kastelen en de Hollandse Waterlinie

We starten bij BMW dealer Ekris aan de Proostwetering 51 te Utrecht.
Afwijkend van de gangbare tijden is de ontvangst bij deze rit vanaf 10.00 uur en is de start om 11.00 uur. Dit i.v.m. door Ekris verzorgde catering voorafgaand aan de rit.

Tijdens deze rit rijden we langs de Vecht en langs prachtige buitenhuizen en kastelen.
In het midden het kloppend hart van Nederland liggen veel plaatsen die ons herinneren aan onze historie. Zo komen we vandaag ook een aantal forten tegen die onderdeel zijn van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en de stelling van Utrecht.

We rijden langs koninklijke kastelen en landgoederen in de bossen en door kleine dorpjes. De omgeving is adembenemend en zo ook de eindbestemming. De rally eindigt in stijl het openlucht theater Cabrio aan de Soesterbergsestraatweg 140 in Soest.

Na de rally is het mogelijk om een in de Soester Duinen (Soesterbergsestraat 188) deel te nemen aan een BBQ.

Voor de leden van de BMW roadsterclub is er een BBQ georganiseerd voor 29,95 per persoon. De BBQ kan zelf samengesteld worden uit verschillende soorten vlees en vis. Daarbij worden heerlijke salades, rauwkost, sauzen met verse friet, stokbrood en tapenades. De BBQ is de moeite waard en rond de dag culinair af. Opgave voor deze BBQ via het inschrijfformulier.

Organisatie: Paula Knape