Make-A-Wish Wensrit


Evenementgegevens


Op zondag 11 juni a.s. wordt door Make-A-Wish in samenwerking met Stichting Limburgs Landschap de Wensrit 2017 georganiseerd: een toerrit van Noord- naar Zuid Limburg. De opbrengsten van deze dag komen ten goede van Make-A-Wish. Make-A-Wish vervult de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Het doel is daarom met zoveel mogelijk auto’s deze rit gaan maken.

Met medewerking van diverse partners is een fantastisch programma samengesteld. U wordt ’s ochtends ontvangen met koffie/thee in de prachtige kasteeltuinen van Arcen. Tijdens de lunch is er een picknick in de kasteeltuin van kasteel Montfort en als afsluiter krijgt u aan het einde van de dag gratis toegang tot de eindbestemming: het wereldtuinenpark Mondo Verde in Landgraaf. Hier zullen we de dag afsluiten met een compleet verzorgde barbecue.

Kortom een dag die in alle opzichten de moeite waard is! Rij daarom 11 juni samen met uw partner, vriend, vriendin, collega of familielid mee met Make-A-Wish en maak het verschil voor kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Nadere informatie over deze rit en de mogelijkheid tot inschrijven voor deelname vindt u op de website van Make-A-Wish: www.wensrit.nl