In memoriam: Marry Sjoers

Op maandag 6 september overleed Marry Sjoers – ter Horst, echtgenote van ons clublid Henk Sjoers. Haar overlijden kwam plotseling.

Aan vele ritten hebben zij meegedaan, in binnen- en buitenland. Ook het laatste weekend van augustus in de Franse Ardennen waren ze erbij. Op ledenvergaderingen waren zij vast van de partij. Marry deed daar enthousiast aan mee en maakte altijd een praatje met de velen die zij in de loop der jaren heeft leren kennen.

Even leek het ernaar dat zij na verkoop van de Z4 de club zouden verlaten. Vooral door toedoen van Marry verschenen zij met een rode Z3 om er weer geheel bij te horen. Inmiddels heeft de Z3 weer plaats gemaakt voor een Z4-E89.

Marry zal node gemist worden door de leden van de club. Maar het meest zal zij worden gemist door haar Henk en hun kinderen en kleinkinderen.

De crematie heeft inmiddels in stilte plaatsgevonden.

3 gedachten over “In memoriam: Marry Sjoers

 1. Eind augustus hebben wij onze eerste buitenland trip met de club gemaakt. Bij aankomst in het chateau in Sedan zaten Henk en Marry buiten te genieten op het terras en werden wij door hun een warm welkom geheten. Wij voelden ons meteen thuis. Gedurende het weekend genoten van Marry en Henk, de spontaniteit en gesprekjes. Wat een fijne mensen!
  Wij wensen Henk en de familie heel veel sterkte en liefde toe met het plotselinge verlies van Marry.
  Jan Willem en Astrid.

 2. Tijdens de reis naar Frankrijk werden wij door Rik (EC-Buitenland) geïnformeerd over het overlijden van Marry. De ontsteltenis was groot in de eetzaal. Henk en Marry zijn voor ons de fundering van de club. Zij behoorden ook tot de eerste contacten toen wij lid werden; daar zorgde Marry wel voor. Wij genoten altijd van haar vrolijke aanwezigheid. Het verdriet is groot en wij zullen haar ontzettend missen. Veel sterkte, Henk, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden. John en Rineke

 3. Henk en Marry zijn en nu waren een begrip binnen onze club, zij waren altijd aanwezig bij elke rit ,en ook in de buitenlandse reizen waren zij aanwezig en dat was altijd gezellig, als Henk en Marry binnen kwamen was het gelijk gezellig met hun aanwezigheid.
  Wij zullen Marry erg gaan missen, maar voor Henk zal het zeker een gemis zijn.
  Wij wensen hem sterkte met dit grote verlies.

  Wim en Bep van Kampen

Geef een antwoord