Rügen, 29 augustus – 3 september 2017

Inschrijving voor deze toertocht is reeds gesloten. De ingeschreven deelnemers vindt u op de deelnemerslijst

Korte samenvatting van deze reis:

Op de heenreis rijdt u door het glooiend en evenwichtig landschap van de deelstaat Niedersachsen naar de Vrije Hanzestad Bremen. Vervolgens gaat de Mecklenburgische Merentocht ten noorden van de Lünerburgerheide naar Serrahn, waar ons Golfhotel in Serrahn in de omgeving van de vele meren in dit gebied ligt.

U verblijft hier twee nachten en vanuit ons hotel verkennen we dit gebied tijdens onze dagtocht. Gedurende deze dag wordt u door Klostervogt Hartwig ontvangen, die u meeneemt in de tijd of ontdek in een openluchtmuseum de invloed van de Russen tijdens de DDR-tijd. Daarna naar de omgeving van Stralsund en rijdt u op de toerdag naar de aantrekkelijke bestemming Rügen, het grootste eiland van de Bondsrepubliek Duitsland. Het eiland ligt in de Oostzee en wordt bereikt via de toegangspoort, de oude Hanzestad Stralsund. De laatste overnachting hebben wij in hotel Heidedorf op de Lünerburger Heide.

Het aantal kilometers van deze 6-daagse toertocht bedraagt ongeveer 1500 kilometer heen en weer vanaf Hengelo. U verblijft tijdens deze Mecklenburgische Merentocht in goede middenklasse hotels.

Uitgebreide reisinformatie via onderstaande links:

Organisatie: Troll Travel
TCC-er: vacant

6 gedachten over “Rügen, 29 augustus – 3 september 2017

 1. Hallo,

  Ik heb mij ingeschreven voor Rügen, ik reis echter alleen, ik zag geen optie voor 1 persoon klopt dat? Er word wel een bedrag genoemd voor 1 persoon?

  Groet,
  Gerhard te Rijdt

  • Goedemorgen Gerhard,

   We hebben bij de reservering van de kamers rekening gehouden met een inschrijving van één persoon, en inderdaad, de prijs daarvan hebben we nog niet opgegeven.

   Ik kom daarop zsm terug.

   Stienes Westerhuis
   Evenementen Coördinator a.i.

  • Dag Wim,

   De openstelling is op 1 maart vanaf 09.00 uur. In de loop van de volgende week komt hierover nog een bericht aan alle leden.

   Groet,
   Stienes Westerhuis
   Evenementen Coördinator a.i.

Geef een antwoord