Sponsoren

De sponsoren van onze BMW Roadsterclub

(Links naar de websites van onderstaande sponsoren vind u op onze homepage.)

Pillows Hotels – Chateau de Raay Een inspirerend kasteelhotel. Word wakker in een 13de eeuws kasteelhotel, gelegen op een weldadig landgoed in Baarlo, Limburg. Met een grote tuin en een vijver vol met waterlelies, ingebed in totale rust van de natuur. Bezoek de kruidentuin en glazen kloosterkas waar de kruiden groeien die de chef gebruikt voor de bereiding van wereldse klassiekers in een eigentijds jasje.
Genoeg redenen om binnen de kasteelpoorten te blijven. Maar juist ook wandelen en fietsen is een waar feest in de omringende bossen en natuurgebieden.
Salentein Bodegas Salentein is opgericht door de Nederlandse zakenman en visionair Mijndert Pon in 1996. De wijngaarden zijn aangelegd in de Uco Vallei, een gebied met een koel continentaal klimaat in de provincie Mendoza. Het koele klimaat komt voort uit de hoogteligging van de vallei en wijngaarden. De wijngaarden van Bodegas Salentein zijn namelijk te vinden tussen de 1.050 en de 1.700 meter hoogte. Dit koele klimaat brengt elegante wijnen voort met een goed rijpingspotentieel.
Bodegas Salentein is geen gewone bodega. Het wijnhuis is gebouwd in de vorm van een kruis. In elke vleugel zit een kleine wijnmakerij met twee verdiepingen. Op de begane grond, bevinden zich roestvrijstalen tanks en Franse houten vaten voor gisting en opslag van de wijn. Een verdieping lager, 8 meter onder de grond, liggen eiken vaten voor het rijpen van wijn. Met behulp van de zwaartekracht wordt wijn vanuit de tanks overgevloeid naar houten vaten.
www.bodegasalentein.com / www.bodegascallia.com / www.pyroswines.com / www.lenez-wines.com / www.osadowines.com
Keram Maastricht en Heerlen Al meer dan 52 jaar uw BMW en MINI dealer in Zuid-Limburg. Keram verkoopt nieuwe en (jong) gebruikte BMW’s en MINI’s, (private) leasen is uiteraard ook mogelijk. Daarnaast is uw BMW of MINI bij ons ook in goede handen wat betreft het onderhoud, reparatie, banden en schadeherstel. Onze deskundige en gedreven medewerkers werken volgens de laatste stand van techniek. Wij heten u van harte welkom bij Keram!
Troll Travel – Scandinavian Travel Group Specialist in reizen naar Noord Europa. Elke vervoerssoort is in te passen: touringcar, schip, vliegtuig, trein, fiets, motor of eigen auto. Met ruim 30 jaar lange ervaring organiseren zij reizen op maat, naar aard en in alle prijsklasse. Of u nu een verenigingsreis, clubreis, zakenreis (beursbezoeken, congressen), incentives (belonings- of stimuleringsreizen) of een lezersreis naar Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland of IJsland wilt organiseren; Troll Travel is u graag van dienst.
Cabriocentrum Nederland Deze autodealer handelt in tweedehands cabrio’s van o.a. de merken Audi TT , BMW Z3 en Z4, Mercedes slk , Mazda mx-5. Voor iedereen die toe is aan een nieuwere of andere carbio (en vanuit de club moedigen we natuurlijk sterk de keuze voor een BMW Z3 of Z4 aan) zeker de moeite waard om eens rond te snuffelen op hun website of in hun showroom.
KNAC De Koninklijke Nederlandse Automobiel Club is de oudste automobielclub van Nederland. Deze club stelt zich ten doel ‘het automobielwezen in Nederland te bevorderen’. Zij doen dit o.a. door het organiseren van congressen, clubtochten en betrouwbaarheidsritten. Verder biedt deze club een assortiment autoverzekeringen voor young- en oldtimers tegen gunstige tarieven.