Update Zuid-Hollandse Contrasten

Zoals jullie konden zien was de inschrijving voor de eerste club rit dit jaar binnen no time volgeboekt inclusief reserves. Wij leggen momenteel de laatste hand aan de indeling om te kijken wie van de reservelijsten geplaatst kan worden. Binnenkort ontvangen alle leden die geplaatst zijn de verdere informatie en het routeboek.

We hadden hoop dat er tijdig versoepelingen aangekondigd zouden worden, die het mogelijk maakten om nog meer deelnemers in te schrijven. Helaas bieden de op 11 mei jl. aangekondigde versoepelingen die ruimte niet. De belangrijkste beperking waar we mee te maken hebben is het maximum van 50 deelnemers op een terras. Die regel wijzigt niet. We kunnen daardoor helaas geen extra inschrijving op 17 mei a.s. openen om extra deelnemers in te schrijven.

Gezien de grote belangstelling die er was zal dit voor velen van jullie een teleurstellend bericht zijn. Helaas zijn de mogelijkheden nog steeds beperkt en we moeten niet onderschatten hoeveel denk- en organisatiewerk het heeft gekost om deze rit binnen alle beperkingen überhaupt te kunnen organiseren. Het glas is niet “half leeg”, maar “half vol”.

We hopen dat we de komende ritten weer meer deelnemers kunnen plaatsen, waardoor iedereen die wil meerijden ook kan deelnemen. Hopelijk tot ziens op 30 mei voor degenen die meerijden en tot kort daarna voor de andere leden.

Wino en Debbie Dorst