Via de Gelderse dijken terug naar Brabant, 23 oktober 2022

Wij nodigen u uit voor de laatste rit van het BMW-roadsterseizoen 2022 die vertrekt vanuit de hoofdstad van Brabant. In ‘s-Hertogenbosch verzamelen we bij BMW-dealer Story, Hervensebaan 29, Den Bosch. U bent daar vanaf 9:30u welkom en we starten op het gebruikelijke tijdstip van 10:30u.​

Vanuit ’s Hertogenbosch vertrekken wij richting Zaltbommel. Na een bezoek aan deze Hanze stad volgen we de Waal een stukje en rijden over dijkwegen richting Dreumel. Vandaar steken we door naar de Maas en volgen deze richting Appeltern. Daar nemen we de veerpont en steken de Maas over om in Noord-Brabant aan land te gaan. Na een bezoek aan het dorp Megen volgen we de Maas via de rechteroever naar Grave. Vanaf hier laten we de Maas achter ons en rijden via de Reekse heide naar Zeeland om de rit te eindigen in Uden.

Vlak voor de afsluiting kan je nog even een bezoek brengen aan de Keave Supreme Cars.

 
 
Kaeve Supreme Cars
Industrielaan 1
5405 AA Uden
tel 06-16433675
kaevecars.com
 
 

Daarna is het nog 5 minuten rijden naar het Eindpunt bij Hotel van de Valk aan de Rondweg 2 te Uden. Daar bent u vanaf 16:00u welkom voor de afsluitende borrel met de fel begeerde bitterbal.

Voor zowel zaterdag als zondag is er een speciale korting voor overnachting . Welke geboekt kan worden met bijgaande link.

De boekingscode voor de overnachting op 22 en of 23 oktober is: UDE-ROADSTER
Alleen via deze speciale link kunnen de gasten hun boeking maken: www.hoteludenveghel.nl/acties

We hopen u op 23 oktober te mogen begroeten,
Paul en Anja Raymakers
Gerben van Heijkop en Reinout Karman