Onze missie:

Wij geven BMW roadster rijders de gelegenheid om in clubverband deel te nemen aan clubritten, zowel eendaagse als meerdaagse, waarbij de sociale contacten een belangrijk onderdeel zijn. Deze activiteiten worden voor en door de leden georganiseerd.


Wat u kunt vinden op deze site

Op deze site vindt u alle relevante informatie over de BMW Roadsterclub. Een club die voor en door leden is. Zoals bijvoorbeeld de communicatie die vanuit het bestuur wordt gedeeld maar ook nieuwsberichten om leden te attenderen op wat er staat te gebeuren.

Leden kunnen zich inschrijven voor zowel binnenlandse ritten, buitenlandse reizen als de Algemene Ledenvergadering (ALV).

Voor binnenlandse ritten is het ook beperkt mogelijk om als gastrijder mee te doen, om enthousiaste leden te ontmoeten en zelf de sfeer te proeven van de club.

Van de verschillende ritten worden fotorapportages gemaakt en, naast Roadbooks, gedeeld op de site. Er is ook een historisch overzicht van alle ritten sinds het ontstaan van de club.

Onze sponsoren hebben ook een duidelijke plaats op de site om zich te profileren.

Verder, en niet het minst belangrijk, kan men zich on-line eenvoudig aanmelden als lid.

Tenslotte krijgt u een palet aan brochures en leuke filmpjes van uw BMW Roadster voorgeschoteld. 

Dus heeft u een BMW Roadster en vindt u het leuk om mee te doen dan kunt u zich direct inschrijven als gastrijder, maar nog beter, kunt u lid worden.

Tourritten

De BMW Roadsterclub bestaat bij de gratie van ritten die door leden worden georganiseerd.  Immers onze leden kennen hun eigen omgeving het beste en zo ook de leukste plaatsjes en wegen. Voor andere leden is dit een mogelijkheid om die omgeving te leren kennen en te bewonderen, maar ook een gelegenheid om andere leden te ontmoeten. En dus een leuke dag te hebben.

Vaak start een rit bij een BMW dealer in Nederland, die enthousiast meewerkt om de dag tot een succes te maken.


Toekomstige Binnenlandse Ritten

4
jun
"Lente in de Ommelanden"
  • Binnenlandse rit
  • Beachclub VIFERO, Strandweg 4, 9606 PR Kropswolde
25
jun
"Rondje plat Limburgs"
  • Binnenlandse rit
  • Graaf Ter Horst, Kasteellaan 1, 5961 BW Horst.   
23
jul
"Moai Fryslan"
  • Binnenlandse rit
  • By Mosk, Langestraat 36, 9045PC Bitgummole.  

Toekomstige Buitenlandse Ritten

Geen aanstaande evenementen


Onze vereniging

Onze club is in maart 2000 opgericht. Liefhebbers van en rijders met een BMW Roadster kunnen lid worden. Een BMW Roadster is een 2-zitter cabrio. Denk daarbij aan de BMW Z1, Z3, Z4  en de wonderschone Z8 of de iconische 507. Vergeet ook de nieuwe BMW I8 Roadster niet.

Inmiddels heeft de club zo’n 250 leden. Het bijzondere van deze club is, dat je met z’n allen of in groepjes de weg opgaat en dus als één sliert BMW roadsters het mooie Nederlandse landschap doorkruist. De meeste leden ervaren dit als een bijzondere gebeurtenis, iedere keer weer!

De routes van ongeveer 120 kilometer worden door één van de leden in Nederland uitgezet, zo'n 5 à 7 keer per jaar over de periode april t/m oktober. Minimaal eens per jaar wordt er een meerdaagse reis naar het buitrenland georganiseerd. Een absoluut geweldige ervaring waar men ook andere leden goed leert kennen.

Om het een beetje spannend te houden, moeten er soms vragen beantwoord worden tijdens een rit. Deze vragen hebben meestal betrekking op de gereden route en op het merk BMW.

Aan het einde van de tocht komen we gezellig bij elkaar en onder het genot van een drankje en een hapje worden de eventuele prijswinnaars bekend gemaakt.

foto_site_7.jpg


Onze sponsoren