Tourritten en Algemene Ledenvergadering

Tourritten

De BMW Roadsterclub bestaat bij de gratie van ritten die door leden worden georganiseerd.  Immers onze leden kennen hun eigen omgeving het beste en zo ook de leukste plaatsjes en wegen. Voor andere leden is dit een mogelijkheid om die omgeving te leren kennen en te bewonderen, maar ook een gelegenheid om andere leden te ontmoeten. En dus een leuke dag te hebben.

Vaak start een rit bij een BMW dealer in Nederland, die enthousiast meewerkt om de dag tot een succes te maken.

Via de webpagina "Tourritten en ALV" kan worden ingeschreven op verschillende routes in Nederland die maandelijks worden gereden van april t/m oktober. Voor informatie, of als u als lid een rit wil gaan organiseren, kunt u de Evenementen Coördinator Binnenland mailen. 

Tevens worden er ook jaarlijks 2 buitenlandse, meerdaagse, reizen georganiseerd respectivelijk rond juni en september. Voor informatie kunt u de Evenementen Coördinator Buitenland mailen

Wilt u meerijden dan dient u bij de aanmelding akkoord te gaan met de Vrijwaring.


Algemene ledenvergadering.

De vereniging houdt aan het begin van jaar, meestal aan het begin van februari, een Algemene LedenVergadering (ALV) waar leden kunnen besluiten over voorliggende zaken die besluitvorming vragen. De vergadering is naast een serieus element van vergaderen altijd een gezellige bijeenkomst waar leden elkaar tijdens het winterreces ontmoeten. Via de webpagina "Tourritten en ALV" kunnen leden zich daar voor inschrijven.

Voor vragen hieromtrent kunt u zich wenden tot het secretariaat

Onze sponsoren