Wilt u meerijden als gast?

Keertje meerijden?

Onze ritten worden op basis van vrijwilligheid georganiseerd en uitgezet door leden. Dat laat dan ook een grote betrokkenheid zien en dat is de basis voor een goede sfeer en gezellig samenzijn.

Elke rit is weer anders, u passeert polderlandschappen, natuurlandschappen, rustieke dorpjes en soms rijden we ook door een stad.

Geplande ritten vinden altijd doorgang, ongeacht het weer. Natuurlijk is rijden in de zon met open kap het leukst, maar ook af en toe de kap moeten sluiten als het onverhoopt gaat regenen hoort bij de charme van het cabrio rijden. 

Heeft u de beschikking over een BMW Roadster?  En wilt u eerst zelf ervaren hoe de sfeer in onze club is, rijdt dan gewoon een keer mee! Dan kunt u éénmalig inschrijven als gast tegen een kleine vergoeding per equipe (1 of 2 personen) , direct te voldoen bij on-line inschrijving van een evenement. Ga daarvoor naar de pagina "Tourritten en ALV".

Wordt er vertrokken bij een BMW dealer dan heeft de BMW dealer de optie om tot maximaal 5 equipes als gastrijder in te laten schrijven zonder kosten. Ook kan een van onze sponsoren u hebben geselecteerd om mee te rijden om u zo een leuke dag te bezorgen.

Gastrijders dienen ook altijd akkoord te gaan met de Vrijwaring waarmee ook toestemming wordt verleend om foto's van het evenement te publiceren op de website indien men zelf of het kenteken van de auto onderdeel van de foto is.

Wees er snel bij want het aantal in te schrijven gastrijders is altijd beperkt.

Als u zich binnen een maand na deelname aan een evenement aanmeldt als lid, worden de kosten van het individuele evenement in mindering gebracht op de verschuldigde contributie.

Onze sponsoren