Sponsoren

Keram Maastricht en Heerlen is Ekris geworden

Door de naamswijziging per 1 februari 2023 zijn wij in staat als één dealerorganisatie, de toegevoegde waarde in heel Nederland nog verder te professionaliseren. Ekris blijft - zoals u dat gewend bent van Keram - voorzien in alle oplossingen binnen de premium mobiliteit. Van sales tot service, voor onze mooie merken BMW, MINI en BMW Motorrad. En last but not least, uiteraard door de voor u vertrouwde Limburgse gezichten!

Bij Ekris draait het om innovativiteit, vertrouwen en authenticiteit. Samen met u gaan wij bouwen aan een geweldige toekomst!

Al meer dan 52 jaar uw BMW en MINI dealer in Zuid-Limburg. Wij verkopen nieuwe en (jong) gebruikte BMW’s en MINI’s, (private) leasen is uiteraard ook mogelijk. Daarnaast is uw BMW of MINI bij ons ook in goede handen wat betreft het onderhoud, reparatie, banden en schadeherstel. Onze deskundige en gedreven medewerkers werken volgens de laatste stand van techniek. Wij heten u van harte welkom bij Ekris Maastricht en Heerlen!


Troll Travel – Scandinavian Travel Group 

Specialist in reizen naar Noord Europa. Elke vervoerssoort is in te passen: touringcar, schip, vliegtuig, trein, fiets, motor of eigen auto. Met ruim 30 jaar lange ervaring organiseren zij reizen op maat, naar aard en in alle prijsklasse. Of u nu een verenigingsreis, clubreis, zakenreis (beursbezoeken, congressen), incentives (belonings- of stimuleringsreizen) of een lezersreis naar Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland of IJsland wilt organiseren; Troll Travel is u graag van dienst.


Cabriocentrum Nederland 

Deze autodealer handelt in tweedehands cabrio’s van o.a. de merken Audi TT , BMW Z3 en Z4, Mercedes slk , Mazda mx-5. Voor iedereen die toe is aan een nieuwere of andere carbio (en vanuit de club moedigen we natuurlijk sterk de keuze voor een BMW Z3 of Z4 aan) zeker de moeite waard om eens rond te snuffelen op hun website of in hun showroom.


De Koninklijke Nederlandse Automobiel Club (KNAC)

De Koninklijke Nederlandse Automobiel Club is de oudste automobielclub van Nederland. Deze club stelt zich ten doel ‘het automobielwezen in Nederland te bevorderen’. Zij doen dit o.a. door het organiseren van congressen, clubtochten en betrouwbaarheidsritten. Verder biedt deze club een assortiment autoverzekeringen voor young- en oldtimers tegen gunstige tarieven.


Hypotheek Advies Kantoor

Hypotheek Advies Kantoor bestaat sinds 2014 en is een full service assurantieadvieskantoor. Er wordt geadviseerd in hypotheken, kredieten, levensverzekeringen, schadeverzekeringen zakelijk en particulier.

​​​​​​​Terug op het nest

Vanaf dit jaar (2023) ben ik, medewerker van Hypotheek Advies Kantoor, lid van de club en al heel erg lang een fan van de BMW Roadster Inmiddels ben ik toe aan mijn 4e exemplaar. Een Z4 M40i. Wat een geweldige auto is het toch weer. Ook eens een uitstapje gemaakt naar een 911 cabriolet, maar uiteindelijk toch weer terug op het vertrouwde nest.

Ik begrijp dan ook zeker dat wij als BMW Roadster rijders zeer goed zorgen voor onze auto’s. We vertroetelen ze, rijden er soms sportief, soms rustig mee maar zijn er vooral zuinig op. Immers het is een auto waar je trots op mag zijn en die je heel wilt houden.

Een verzekeraar die u begrijpt

Helaas zit een ongeluk in het spreekwoordelijke kleine hoekje en het is niet altijd een eigen fout. Een beschadigde Z4, Z3, Z1 of Z8 laat je niet repareren met imitatieonderdelen natuurlijk, dit moet origineel BMW zijn. Een goede verzekeraar begrijpt dit en stelt niet in de voorwaarden dat er zo goedkoop mogelijk gerepareerd moet worden met gebruikte of imitatie onderdelen.

Voor ons allen als BMW Roadster rijders mag ik jullie een prachtig aanbod doen.

Voor de verzekering van uw prachtige BMW mag ik jullie een korting van maar liefst 15% aanbieden op het reguliere tarief bij verzekeraar Turien & Co. Een verzekeraar met ook nog eens uitstekende voorwaarden.

Wat u daarvoor moet doen?

Klik op het logo of hier en u komt op de offertemodule terecht. Vervolgens kunt u aldaar uw gegevens achter laten en de offerte aanvragen bij mij. Ik controleer vervolgens de binnengekomen offerteaanvraag of deze geheel juist is aangekomen en stuur u de passende offerte. Daarna kunt u besluiten om de verzekering over te zetten. De overzetting regel ik vervolgens voor u. Makkelijk toch?

Mooie bijkomstigheid, samen met Turien & Co. doneren we ook nog eens een bedrag van € 25 aan de BMW Roadsterclub voor iedere nieuwe aanmelding. Daar kan de club weer mooie andere zaken van doen.

Tot snel bij één van de tourritten.

Onze sponsoren